Waar u heeft geïnvesteerd in een mooie bedrijfstuin of vakkundige aanleg van uw groenproject, daar kiest u ook voor gedegen onderhoud door professionals.

Groenonderhoud

Bij groenonderhoud richten wij ons op bedrijfstuinen, kantoortuinen en klein tot middelgroot openbaar groen. Gebruik makend van ons uitgebreide machinepark kunnen we alle onderhoudswerkzaamheden verzorgen. U kunt hierbij denken aan water geven, grasmaaien en onkruid wieden of het totaalonderhoud van groenprojecten.

Duurzame onkruidbestrijding

Voor het bestrijden van onkruid op verharding maken we gebruik van een heet-water machine. Door de plant te besproeien met heet water gaat de celstructuur kapot. Hierdoor sterft de plant vrijwel meteen af. Bij sterkere soorten zijn meerdere behandelingen nodig, maar het resultaat is erg goed. Ook groene aanslag en mossen sterven af, daardoor houdt u een schone straat. Lees ook Duurzame onkruidbestrijding met heet water

TerreinonderhoudOnderhoud Supermarkt Vechtdalgroen

We hebben ruime ervaring in het terreinonderhoud van winkelketens. Hierbij voeren wij het totaalonderhoud aan de buitenruimte uit, van zwerfvuil tot onkruidbestrijding op verharding. Wij gaan netjes om met winkelend publiek, houden de veiligheid goed in acht en ontzien geparkeerde auto’s.