Bij het aanleggen van een nieuwe tuin koopt u als het ware een product dat nog gemaakt moet worden. U moet dus vertrouwen hebben in het bedrijf dat de aanleg verzorgt. Wij doen alles in eigen beheer, u heeft één vast aanspreekpunt en tijdens de aanleg wordt u nauw betrokken bij het werk. Zo weet u zeker dat die tuin waar u in investeert ook hetgeen wordt waar u nog lange tijd van zult genieten.

De tuinaanleg van úw tuin:

Wanneer we aan de slag gaan is er een logische werkvolgorde:

Grondwerk:

Eerst het grondwerk, dit is zeer belangrijk, want uw wilt na jaren ook nog plezier van uw tuin hebben. De terrassen en paden moeten dus niet verzakken, anderzijds moeten de plantvakken goed doorwortelbaar en waterdoorlatend zijn voor een goede ontwikkeling van de beplanting.

Elementen:

In een tuin kunnen veel verschillende elementen worden toegepast. Denk daarbij aan vijvers, verhoogde borderspergola’s, enzovoort. Wij weten voor elke situatie de juiste oplossing te vinden en voor iedere toepassing het juiste materiaal.

Bestrating:

Als de budgetten het toelaten adviseren we u om voor gebakken stenen of natuursteen te kiezen, omdat deze producten lang hun natuurlijke uitstraling behouden en in het verloop van de tijd alleen maar mooier worden. Maar ook met betonprodukten zijn mooie resultaten te behalen. Wij hebben ruime ervaring in het leggen van bestrating, daardoor is een degelijk resultaat gegarandeerd.

Beplanting en gazon:

De beplanting brengt de tuin pas echt tot leven. Daar houden we van. Vaak is deze laatste stap niet eens het meeste werk in verhouding tot de aanleg van een hele tuin, maar deze stap heeft wel de meeste impact op het eindresultaat! Stelt u zich eens voor hoeveel leven er om u heen ontstaat met bomenstruiken en vaste planten. Juist voor de toepassing van al die soorten is veel kennis noodzakelijk. Wij hebben die kennis in huis om u hierover te informeren. Zoekt u bijvoorbeeld bloemen die vlinders, bijen of hommels aantrekken, een lage onderhoudsfrequentie van uw tuin, natuurlijke uitstraling of juist zakelijk, wij kiezen de juiste beplanting.

Contact ons om direct een vrijblijvende afspraak te maken.