Of het nu gaat om het inzaaien van bermen, het aanleggen van een kantoortuin of het inrichten van een complete camping, wij verzorgen groenaanleg tot in de puntjes.

Dankzij ons assortiment compacte machines kunnen we werkzaamheden in een korte tijd uitvoeren. Zo kunnen we bijvoorbeeld met een compact tractor grasvelden frezen, egaliseren en inzaaien. Dit voorkomt te veel verdichting en ook de kleine hoeken kunnen machinaal ingezaaid worden.

Werkwijze

We vinden de kwaliteit van het door ons uitgevoerde werk erg belangrijk. Daarom voeren wij zoveel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer uit. Ingehuurde bedrijven gaan onder strenge controle en strikte voorwaarden voor ons aan het werk. Wij volgen het bestek zoals deze door de opdrachtgever is verstrekt. Wanneer dit ontbreekt, kunnen we zelf plannen ontwikkelen en ontwerpen maken. Zo houden we het voor u overzichtelijk, u heeft één aanspreekpunt bij uw groenproject.

Advies

Met onze jarenlange ervaring op hoveniers- en groenvoorzieningsgebied kunnen we u een gedegen advies geven over het inrichten van openbaar groen, kantoortuinen en middelgrote groenprojecten. Daarbij staan voor ons de kwaliteit van de leefomgeving en duurzaamheid voorop. We zijn zuinig op de aarde en geven daar ook graag in onze projecten uiting aan.

Bouwrijp maken

Ook voorafgaand aan werkzaamheden kunnen we u van dienst zijn. Om een terrein gereed te maken voor bouw en aanleg, kunnen onze medewerkers alle beplanting en bomen in overleg snoeien of verwijderen, boomstronken rooien en maaiwerkzaamheden uitvoeren. Ook in het voorbereidingstraject kunnen wij u adviseren en begeleiden, daarmee kunt u achteraf vaak veel geld besparen.