Traditionele houtbouw die uiting geeft aan uw gevoel

Een aantrekkelijke tuin kenmerkt zich door mooie elementen. Een strakke overkapping of een robuuste tuinbank is dan een echte eyecatcher. Helaas heeft een standaard bankje of overkapping vaak net niet de juiste maat , vorm of materiaal en daardoor slaat het idee de plank net mis. Daarom bieden wij u duurzaam, ambachtelijk en degelijkmaatwerk. En bijna alles is mogelijk.
U kunt hierbij denken aan:
·         Tuinbanken: In landelijke of strakke moderne stijl
·         Picknickbanken: Met banken aan 2 of 4 kanten
·         Overkappingen: Verleng het tuinseizoen
·         Tuinhuizen: Op maat past altijd
·         Tuinschuren: In elke stijl, voor elke tuin een passende oplossing
·         Hooibergen: Ga terug in de tijd met een authentieke hooiberg
·         Tuinhekken: Van strakke, lage hekken tot landelijke weidehekken

Maatwerk: Wat u wenst

Omdat alles maatwerk is, is de keuze geheel aan u: Wilt u een 4-persoons strakke picknickbank van duurzaam eikenhout? Of heeft u liever een 8-persoons landelijke picknickbank van duurzaam douglashout? Wilt u een tuinschuur met overkapping? Of wilt u een hooiberg met rieten kap? Het is zelfs mogelijk om een logo of naam in het hout te graveren, voor een persoonlijke touch.

De voordelen van ons hout

Naast het feit dat hout in vele vormen is toe te passen hebben eikenhout en douglashout nog meer voordelen. Ze zijn van nature al duurzaam en sterk, zodat ze niet hoeven te worden behandeld met milieu-onvriendelijke middelen, maar ook onbehandeld jaren mee kunnen. Doordat de houtsoorten veel voorkomen in Noord-West Europa zijn de transportafstanden een stuk kleiner dan bij tropisch hardhout. Voor deze houtsoorten hoeven geen beschermde bossen te worden gekapt. Kortom, door te investeren in deze soorten draagt men ook bij aan een betere wereld.

Verleng het tuinseizoen

Door gebruik te maken van onze houtbouw maakt u uw dromen waar en krijgt u precies wat u al zolang verlangde. Met een terrasoverkapping verlengd u het tuinseizoen, hij beschermd u tegen regen, warmte en kou. Met een buitenkeuken worden de tuinmogelijkheden nog groter: barbecue of grill, bakken of braden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Voeg daaraan een passende picknickbank of tuintafel toe en u bent klaar voor jaren genieten van het buitenleven. Bekijk daarbij de mogelijkheden van een tuinontwerp, om deze elementen op functionele en sfeervolle manier in te passen in uw tuin.

In het fotoalbum kunt u zich laten inspireren door de eindeloze mogelijkheden van traditionele houtbouw.

Menu