Over ons

Wie is Vechtdalgroen?

Met de naam Vechtdalgroen vatten wij in één woord ons regionale karakter en vakgebied samen.

Wij zijn een gedreven en professioneel hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf gevestigd in Hardenberg. Wij werken in Noordoost Nederland voor zowel particulieren als bedrijven en (semi-)overheden.

Of u nu een digitaal 3D-tuinontwerp wilt, het totale onderhoud rondom uw bedrijf uit handen wilt geven of een grote boom wilt laten verwijderen, u kunt het niet zo gek bedenken of Vechtdalgroen voert het voor u uit.

Waarom Vechtdalgroen?

No-nonsense – Kwaliteit – Vergaande service – Respect voor mens en milieu

Dit zijn voor ons van begin af aan de belangrijkste speerpunten. Dit komt, naast ons dagelijks werk in de praktijk, ook tot uiting in onze jaarlijkse milieu- en machinekeuring en lidmaatschap van de Vakvereniging voor Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG), wij hanteren de algemene voorwaarden van deze vereniging. Graag nodigen wij u uit ons de gelegenheid te geven om onze expertise te tonen.

Geschiedenis

Vechtdalgroen is in 1999 gestart onder de naam Nijland & Veltink. Na te zijn begonnen met een bestelwagentje en een tweedehands aanhangertje zijn we inmiddels uitgegroeid tot een professioneel hoveniersbedrijf met een breed machinepark en beheersen wij bijna alle denkbare werkzaamheden op groengebied.

In 2009 heeft Henk Nijland het bedrijf alleen voortgezet, sinds oktober 2010 onder de naam Vechtdalgroen maar nog altijd met het vertrouwde beeldmerk.

Het team

Henk Nijland

Eigenaar – Hovenier – Ontwerper

Met gedrevenheid, grote interesse in de natuur, kennis en betrouwbaarheid runt Henk Nijland al sinds 1999 het bedrijf.

Gert Hamhuis

Hovenier

Gernand Hamhuis

Hovenier

Stagiares

Elk jaar laten we scholieren kennis maken met ons mooie en afwisselende vak.